Blog

Little Musgrave & Lady Barnard

Op zaterdag 25 mei om 20u brengt Mannenkoor Terpander het lenteconcert Little Musgrave and Lady Barnard in de Sint-Antoniuskapel op het Pater Damiaanplein in Leuven.

Blog

In het veld

Op zaterdag 16 december om 20u brengt Mannenkoor Terpander het kerstconcert ‘In het veld’.

Blog

PASSIO

Op zondag 27 maart brengt Mannenkoor Terpander een passieconcert waarbij oud en nieuw versmelten tot een prachtige muzikale beleving.

Blog

Coronaproof herstart

Na een (te) lange periode zonder zang, is Mannenkoor Terpander in september herstart met de repetities. We werken toe naar 2 publieke optredens in najaar 2020.

Blog

Persmoment lenteconcert

We werden gevraagd het persmoment voor Amateurama – het overkoepelende event waarbinnen ons lenteconcert ‘Tussen vlier en beek’ i.s.m. Natuurpunt Leuven valt – op te luisteren op woensdag 3 april. Dit zal plaatsvinden om 15u op de site van de abdij van Vlierbeek, waar op vrijdag 26 april ook ons lenteconcert zal plaatsvinden.

Blog

Liedjes voor de slapelozen

Mannenkoor Terpander wil u graag van harte uitnodigen op wat alweer een mooie samenwerking met jong-dameskoor Arion belooft te worden.

Blog

Warme concerten

Na een verwarmend kerstconcert in een ijskoude kerk blikken we al volop vooruit naar het feestconcert waar we op donderdag 22 februari aan zullen deelnemen.

Blog

Concerten voorjaar 2017

Interesse om ons koor eens aan het werk te horen? Dat kan! De komende maanden staan we met ons mannenkoor twee keer op de planken!

Scroll naar boven