Concerten voorjaar 2017

Interesse om ons koor eens aan het werk te horen? Dat kan! De komende maanden staan we met ons mannenkoor twee keer op de planken!

We starten met onze deelname aan het koortornooi van de provincie Vlaams-Brabant op zondagnamiddag 26 maart. Op deze dag brengen we vier werken van Vlaamse en Engelse componisten uit de 20e en 21e eeuw: Jules Van Nuffel, Ralph Vaughan Williams, Kurt Bikkembergs en Jan Van der Roost. Het koortornooi gaat door in Don Bosco in Oud-Heverlee

In april kan u ons uitgebreider komen bewonderen op ons lenteconcert dat we samen met jong-dameskoor Arion brengen voor het Amateurama-kunstenfestival van de stad Leuven. Op dit programma concentreren we ons op enkele muzikale pareltjes van Engelse componisten als Gustav Holst, Ralph Vaughan Williams en Arthur Sullivan, maar ook de schrijfkunsten van Lennon&McCartney zullen aan bod komen en we brengen ook een prachtige bewerking van een Engels volkslied geschreven door de Leuvense componiste Noor Sommereyns. Dit concert zal plaats hebben op zaterdag 22 april om 20u in de Predikherenkerk (OLVstraat) van Leuven.

We kijken er naar uit jullie daar te mogen zien!

Scroll naar boven