Persmoment lenteconcert

Op woensdag 3 april zullen we reeds een kort voorproefje van ons lenteconcert Tussen vlier en beek kunnen geven in de abdij van Vlierbeek, waar ook ons lenteconcert zelf zal plaatsvinden. Wie wil kan om 15u afzakken naar de abdij; het persmoment is vrij toegankelijk.

Het persmoment draait om het gehele Amateurama-evenement, georganiseerd door de Stad Leuven, dat de Leuvense amateurkunsten in de kijker zet van 25 t.e.m. 28 april 2019 met verscheidene samenwerkingen, premières en tentoonstellingen. Een weekend om aan te kruisen in de agenda!

Tussen vlier en beek is het Amateurama-evenement waarbij Mannenkoor Terpander samenwerkt met Natuurpunt Leuven: er is eerst een wandeling in de omgeving van de abdij van Vlierbeek (19u-20u), waarna Mannenkoor Terpander in de boomgaard een concert in de schemering geeft vol Baltische en Scandinavische muziek rond het thema natuur. De stijl varieert hierbij van eerder romantisch tot moderne muziek, en geeft de natuur in verschillende interpretaties weer: van woest en onherbergzaam tot een stemmige avond in de schemering.

We hopen dat dit laatste zal aansluiten bij de stemming van het publiek, en kijken al uit naar de receptie achteraf!

Kaarten zullen te bestellen zijn via mail vanaf midden maart – meer info volgt via terpander.be

Scroll naar boven